Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Crowdfunding av eiendom.

Eiendom For Alle er en låneformidler som fokuserer på at alle skal få muligheten til å investere i eiendomsmarkedet. Dette skal vi gjøre gjennom å bygge opp Norges ledende plattform for crowdfunding av eiendomsprosjekter.

Når bankrentene er slikk og ingenting, og aksjer gjerne har for høy risiko for folk flest, opplever vi at mange er usikre på hva de skal gjøre med sparepengene sine. De fleste har gode erfaringer fra eiendom og ser på dette som et godt alternativ, men med dagens høye boligpriser og strenge retningslinjer for bankene, ser vi at flere som ønsker å investere i eiendom dessverre blir tvunget til å sitte på gjerdet.

Dette skal vi gjøre noe med!

Crowdfunding

Med crowdfunding-modellen, kan du nå låne ut litt (eller mye) av pengene dine til noen som har et eiendomsprosjekt du har troen på. Det er ikke bare mot privatpersoner banker har strenge retningslinjer, og flere bedrifter ser etter alternative måter for å finansiere eiendomsprosjektene sine.

Ved å markedsføre sitt prosjekt på vår digitale crowdfunding plattform, kan eiendomsselskaper få hjelp til å finansiere deler av sitt eiendomsprosjekt, og er derfor villige til å gi en god årlig rente til investorene fra “crowden”. På denne måten får du en forutsigbar avkastning på pengene dine, som er langt høyere enn det du får med dagens bankrenter, samtidig som du vil ha sikkerhet i eiendomsprosjektet.

Vår digitale plattformen vil fungere som et vindu der de som gjerne vil investere litt i eiendomsmarkedet kan kan se hvilke eiendomsprosjekter som er tilgjengelige i markedet. Det blir rett og slett en digital markedsplass for eiendomsprosjekter, men med et minstebeløp alle kan ha råd til!

Bjørn Chr. Andreassen

Andreassen har bakgrunn som toppidrettsutøver på internasjonalt nivå, og har de siste 5 årene investert i aksjer, valuta, råvarer og eiendom. Han har over 10 års erfaring med oppsøkende salg og kundeservice, blant annet fra Tesla Motors og Fenix Capital Markets. Bjørn er også direktør i britiske eiendomsselskapet BA Property Investment.

Le´Von Warr

Warr er tidligere amerikansk fotballspiller for Michigan State University, med bachelor i markedsføring og kommunikasjon. Warr har over 12 års erfaring fra amerikansk finansmarked som CFO, COO, Managing Partner, Real Estate Manager og Lead Negotiator.

Severin W. Gulowsen

Gulowsen har gått finans på Handelshøyskolen BI. I førstegangstjenesten var han administrasjonsassistent ved den norske supporten i Geilenkirchen, Tyskland. Han har jobbet med dør til dør salg i 3 år før han startet i Eiendom For Alle i august 2017.

Adin Repesa

Repesa har bachelor i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i tactical marketing. Repesa er sulten på arbeidserfaring innen eiendom og finans, jobber hardt, er meget lærevillig, har høy aktivitet og har vist en god utvikling siden har startet i Eiendom For Alle i januar 2018.

Hold deg oppdatert

En god måte å lære oss bedre å kjenne er å følge oss på sosiale medier. Her legger vi ut relevant materiale, med et mål om å forandre verdenen et likerklikk av gangen.

Facebook

@EiendomForAlle

Instagram

@eiendomforalle

LinkedIn

@EiendomForAlleAS

Lukk meny